Budget bemutatkozó

Budget bemutatkozó
Nagy Nándor
Nagy Nándor vagyok, a Budget Magyarország operatív lízing üzletágának érékesítési vezetője. Véleményem szerint a siker titka a jó csapat, főleg akkor, ha mindenki rendelkezik a nélkülözhetetlen értékesítési mentalitással és hisz a lízingben.  Mi mindannyian úgy gondoljuk, hogy az operatív lízing a legjobb konstrukció a piacon, és mindent elkövetünk azért, hogy ugyanígy vélekedjen a lehető legtöbb cég.
 
Rafaj András
Rafaj András vagyok, a Budget Magyarország vállalati értékesítési képviselője. Pénzügyi végzettségemnek, valamint a szakma több ágazatában  eltöltött jó néhány év tapasztalatának köszönhetően meggyőződésem, hogy a vállalkozások számára ma az operatív lízing a legkedvezőbb konstrukció, amennyiben céges autó beszerzésében vagy flottakezelésben gondolkoznak. Az elmúlt években egyre több vállalat választotta ezt a finanszírozási formát. Munkám során igyekszem ezt a trendet erősíteni, és minél több céghez eljuttatni a konstrukció lényegi tartalmát, hiszen mindenkinek jó a költségek optimalizálása.
 
Lengyel Bence
Lengyel Bence vagyok, a Budget Magyarország vállalati értékesítési képviselője. Ügyfeleimmel úgy viselkedem, ahogy én azt fordított esetben elvárnám Kiemelt figyelemben részesítem őket, és azt adom, amit kérnek. Az én feladatom, hogy  végigkísérjem az ügyfelet egészen a kapcsolatfelvételtől a döntési folyamat végéig. Olyan ez, mint amikor először indítom be az autót: az elején mindent beleadok, és miután beindult az autó, már csak élvezni kell az egészet.
 
Pusztai Dorina
Pusztai Dorina vagyok, és a Budget Magyarország operatív lízing értékesítő csapatának a munkáját segítem. Úgy gondolom, hogyha az ember jó munkakörnyezetben, és jó csapattal dolgozik együtt, az pozitív hatással van a teljesítményére. Itt a Budget-nál nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítésre, ezért tudunk sikeresen együtt dolgozni, s elérni a kitűzött célokat. Ez a harmónia az egyéni teljesítményeknél is érezhető, hiszen hónapról hónapra egyre több elégedettügyfelünk van.  Tehát ha fontos Önnek, hogy a munkája során is egy jó csapattal dolgozzon együtt, akkor válassza a Budget Magyarországot!
 
Pusztai Dorina
A nevem Zelenák Zoltán, a Budget Magyarország operatív lízingért felelős csapatának egyik értékesítője vagyok. Azt gondolom, fontos megtalálni a közös nevezőt ügyfeleinkkel, és kiválasztani a nekik legszimpatikusabb konstrukciót és gépjárművet. A hobbimnak és korábbi munkahelyeimnek köszönhetően könnyen tájékozódom a különféle gépjárművek között, ezért úgy gondolom, hogy gépjármű piaci ismereteimmel tudom a legjobban segíteni kollégáim munkáját és a Budget Magyarország piaci növekedését. Véleményem szerint rendelkezünk olyan mértékű szakértelemmel és olyan sok lehetőséggel, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a piacon.

Milyen autót keres?

Amennyiben nem tudott még választani az autóipar végeláthatatlan kínálatából, kérjük, töltse ki rövid igényfelmérő adatlapunkat, hogy kollégánk már személyre szabott megoldással tudja felvenni önnel a kapcsolatot.

Tovább

Mini lease

Szeretne autót bérelni egy hónapra vagy hosszabb időre?
Szeretné meghosszabbítani a nyaralását, vagy otthonától hosszú időre távol kell maradnia?
Mi rendelkezünk a megfelelő megoldással.

Tovább

Vállalati Árlista

Árlista
;