BMW i3

BMW i3
Akkumulátor kapacitás: 94 Ah
Üzemanyagtípus: elektromos
Váltó típusa: fokozatmentes
Hatótáv: ~200 Km
Egyedi konstrukció alapján maximum egy hónapos futamidőre.
*Az árak tájékoztató jellegűek és nettóban értendőek. Ajánlatkérés
Áraink tartalmazzák:
Regisztrációs adó Cégautó adó Kötelező biztosítás Szerviz Csereautó szolgáltatás Elsősegély csomag
Forgalomba helyezési költségek Teljesítményadó Casco Gumiabroncs szolgáltatás Assistance szolgáltatás (0 - 24) Közlekedési büntetések regisztrációs díja
Felszereltség
A tisztán elektromos meghajtású BMW i3 a világ első olyan sorozatgyártású autómodellje, amelyet a fejlesztéstől a gyártáson át egészen a mindennapi használatig úgy terveztek meg, hogy a legmesszebbmenőkig a fenntarthatóságot szolgálja. Tisztán elektromos meghajtású járműként az autó zéró emissziójú, és semmilyen szagot nem bocsát ki használat közben – tehát tökéletes útitárs a városban.

A BMW i3 nem csupán egy „zöld” autó: agilitásával és gyorsító képességével – az autó mindössze 7,2 másodperc alatt sprintel 0-ról 100 km/órás sebességre – maradéktalanul nyújtja a márkára jellemző vezetési élményt. Az álló helyzetből való elinduláshoz Önnek csak finoman le kell nyomnia a gázpedált, és a BMW i3 gondolkodás nélkül elrajtol – erőteljesen és szinte teljesen hangtalanul.

Milyen autót keres?

Amennyiben nem tudott még választani az autóipar végeláthatatlan kínálatából, kérjük, töltse ki rövid igényfelmérő adatlapunkat, hogy kollégánk már személyre szabott megoldással tudja felvenni önnel a kapcsolatot.

Tovább

Mini lease

Szeretne autót bérelni egy hónapra vagy hosszabb időre?
Szeretné meghosszabbítani a nyaralását, vagy otthonától hosszú időre távol kell maradnia?
Mi rendelkezünk a megfelelő megoldással.

Tovább

Vállalati Árlista

Árlista

;